APARATE DENTARE

OrthoExclusive oferă atât tratamente ortodontice cu aparate dentare mobile, functionale si clasice aplicate pe faţa externă, vestibulară a dinţilor, dar şi tratamente cu aparate ortodontice “invizibile” prin intermediul ortodonţiei linguale. Aparatul lingual este aplicat pe faţa internă a dinţilor, faţa dinspre limbă, astfel încât cei din jur nu vor putea observa aparatul decât dacă le veţi spune, păstrându-vă astfel încrederea în sine pe toată perioada tratamentului. Nouă ne pasă de zâmbetul dumneavoastră!

Aparate dentare linguale

Daca va doriti ca ceilalti sa nu va poata vedea aparatul ortodontic. Cu ajutorul tehnicii linguale, pozitiile gresite ale dintilor sunt corectate eficient si cu maxima discretie.

Dispozitive fixe de ancoraj

Design-ul si structura mini-implanturilor noastre au ca rezultate vindecarea rapida si o ancorare extraordinara, pe termen lung.

Contentie, retainere

Desigur, asa cum bine stiti, este recomandat sa nu stati fara retainer o perioada prea lunga. Dintii se pot misca si, astfel, riscul de a avea nevoie de un alt aparat ortodontic creste.

Aparate dentare vestibulare

Aparatele dentare fixe au, ca si componente, niste bracket-rui ortodontice, care sunt folosite pentru a ajuta la corectarea pozitiei dintilor.

Aparate mobile

Aparatele mobile se recomanda in tratarea anomaliilor moderate, in care inghesuirile dentare nu depasesc mai mult de 4-6mm, iar overjet-ul si overbite-ul sunt mai mici de 5 mm. Aceste masuratori se pot face numai intr-un cabinet de ortodontie.

Aparate dentare invizibile

Deseori adulţii simt că îndreptarea dinţilor înseamnă prea multă bătaie de cap, că este prea jenantă sau prea distrugătoare.

Ortopedie cu:

Aparate mobile.

Se preteaza cel mai bine situatiilor in care este nevoie de reeducarea functiilor (pozitia limbii, deglutite atipica, etc.)

Aparate ortopedice

Se preteaza cel mai bine situatiilor in care este nevoie de reeducarea functiilor (pozitia limbii, deglutite atipica, etc.)

 

Ortodonatie cu:

Aparate ortopedice

Cu braket-ri vestibulare. Sunt cele mai populare aparate ortodontice folosite pentru corijarea pozitiei dintilor. Aparatele dentare fixe se pot purta la orice varsta sunt lipite de suprafata dintilor pe toata perioada tratamentului. Aparatele fixe au devenit din ce in ce mai discrete existand in prezent o mare varietate de bracket-uri (atase care se lipesc pe dinti), precum cele din ceramica, safir sau aur.

Aparate fixe invizibile

Aparatele linguale pot corecta mapozitiile dentare fara ca ceilalti sa poata vedea aparatul ortodontic, deoarece este absolut invizibil in exterior. Nu exista restrictii privitoare la varsta, atat timp cat tesutul parodontal este intact, iar dintii sunt destul de bine fixati in os.

Multi cred ca aparatele ortodontice sunt doar pentru copii si adolescenti, iar cei care spun ca “pentru mine este prea tarziu” adesea se inseala.

Invisalign, Clear sau orttodonatia invizibila au aparut la inceputul anilor 2000 cu o noua tehnica de tratament ortodontic in care se folosesc gutiere transparente, invizibile. Aceasta tehnice utilizeaza o serie de mai multe gutiere care redreseaza progresiv dintii intr-o pozitie noua dorita.

 

Daca aveti intrebari despre aparate dentare, va rugam telefonati-ne:

OrthoExclusive Dental Care 0722.884.433 sau 021.2308.660