SureSmile- drumul cel mai scurt către zâmbetul perfect.

 

 

 

 

Fii sigur de zâmbetul tău cu SureSmile

 

Drumul cel mai scurt către zâmbetul perfect

 

Profesioniștii Zâmbetului de la ORTHOexclusive sunt încântați să vă prezinte cea mai noua tehnologie în ortodonție: SureSmile, alternativa modernă a tratamentului convențional.

SureSmile este un sistem de tratament digital revoluționar, conceput special pentru a se adapta perfect la particularitățile fiecărui caz, iar acest lucru este posibil deoarece se folosește de roboți de ultimă generație pentru a îndoi arcurile cu cea mai mare precizie.

Acest sistem este aplicabil la toate tipurile de aparate fixe convenționale, sporind exponențial eficiența acestora.

Tehnica digitală ne permite să obținem un rezultat  foarte precis și predictibil.  Utilizând arcurile SureSmile putem poziționa cu exactitate fiecare dinte, în conformitate cu planul de tratament stabilit.

 

Cele mai importante avantaje ale tehnologiei SureSmile:

 

1. Timpul alocat tratamentului este redus considerabil

Deplasarea dinților controlată prin intermediul computerului ne permite să eliminăm etape ale tratamentului. Se scurteaza astfel timpul alocat în mod uzual si se reduce substanțial numărul de programari necesare în tratamentul convențional.

2. Precizia înseamnă viteză

SureSmile reduce durata tratamentului cu pana la 30%.  Folosind tehnologia 3D este posibilă pentru prima dată simularea mai multor opțiuni înainte de începerea efectivă a tratamentului. Acest lucru ne permite să planificăm pentru fiecare caz în parte, strategia optimă de tratament pentru a ajunge la rezultatul dorit.

3.Mai puțină durere

Bracket-urile cu fricțiune redusă facilitează o repoziționare a dinților mai rapidă și mult mai blândă.

 

 

SureSmile pas-cu-pas

Pasul 1: Diagnoza

Înainte ca tratamentul să  înceapă, dinții tăi vor fi examinați în detaliu astfel încât să putem întocmi un plan de tratament complet individualizat care să răspundă nevoilor tale.

Pasul 2: Scanarea

La începutul tratamentului dinții  vor fi scanați cu ajutorul SureSmile OraScanner sau cu un tomograf volumetric 3D.  Amprenta 3D va fi realizată ulterior într-un laborator digital.

 Pasul 3: Planul de tratament

 Pentru a obține designul digital vom folosi softul de tratament 3D SureSmile astfel încât,  întreaga procedură de tratament să poată fi simulată  pentru deplasarea fiecărui dinte în parte.

 Pasul 4: Roboții îndoaie arcurile

 Ultima etapă este aceea în care roboții de ultimă generație SureSmile  vor îndoi arcurile ortodontice urmărind planul prestabilit customizat  pe dantura ta (dacă dorești să-i vezi la treabă, click aici).

Este bine de știut că aceste „ fire inteligente” sunt cele mai eficiente dintre toate arcurile utilizate la ora actuală în ortodonție.

 

 

De ce să alegi SureSmile:

  • Scurtarea duratei de tratament cu 30%
  • Precizie
  • Fără durere
  • Mai puține vizite la cabinet
  • Previzibil
  • Plan de tratament individualizat
  • Este potrivit pentru toate tipurile de anomalii dento-maxilare
  • Disponibil atât pentru aparatele metalice, cât și pentru cele ceramice

 

SureSmile lingual 

ORTHOexclusive se numară printre primele cabinete din Europa care oferă ca alternativă de tratament tehnologia SureSmile lingual. Acesta ne permite să punem la dispoziția pacienților noștri excelența, cel mai inalt nivel  stiintific atins pana acum in domeniul ortodontie.

Se adreseaza in special pacientilor, atletilor si VIP-urilor al caror mod de viata le impune un tratament discret, rapid, care sa nu lase loc de imprevizibil.

Invizibil

Arcurile sunt dispuse pe partea interioara a dintilor astfel incat ele nu vor fi vizibile, indiferent de activitati.

Sigur

Nu exista risc de accidentari  in timpul practicarii sportului.

Elimina riscul de depigmentari sau pete pe suprafata dintilor in urma indepartarii aparatului.

 

Drumul cel mai scurt către zâmbetul perfect