BINE ATI VENIT PE BLOGUL NOSTRU!

Descoperiti aici articole, poze, filmulete, cu toate informatiile de care aveti nevoie!

Aparatul dentar invizibil Incognito

Aparatul dentar invizibil Incognito

 

 

 Ce este Incognito?

Incognito este alternativa modernă şi invizibilă la aparatul dentar traditional.

Un zâmbet perfect reprezintă încredere şi succes atât în viaţa dumneavoastră privată cât şi în cea profesională. Vă simţiţi grozav ştiind nu doar că arătaţi bine, ci şi pentru că zâmbetul dumneavoastră este un zâmbet sănătos.

 

Incognito – este pentru mine?

Aţi dori să vă îmbunătăţiţi zâmbetul, să vă optimizaţi sănătatea dinţilor şi să arătaţi grozav?

Vă doriţi un zâmbet perfect dar v-aţi simţit prea jenat dacă aţi avea un aparat dentar care să se vadă?

Dacă răspunsul dumneavoastră este “da”, atunci Incognito este cea mai potrivită alegere:

  • Orice malocluzie poate fi corectată fie că sunteţi adolescent sau adult.
  • Aparatul dentar lingual este singurul dispozitiv ortodontic cu adevărat invizibil.
  • Brackets-urile nu conţin nichel şi sunt uşor de curăţat.
  • Pot fi folosite şi la pacienţi cu parodontopatii.
  • Tratamentul oferă rezultate excelente.
  • Designul individual şi plat al brackets-urilor şi arcurilor asigură confortul maxim al pacientului şi o adaptare rapidă la vorbire.

Unde se fac tratamente cu Incognito?

Incognito este folosit în mod exclusiv de către ortodonţii atestaţi şi acreditaţi Incognito din toată lumea. Certificarea asigură un tratament de calitate si rezultate excelente. Dr. Marinela Ciocotisan este specializata in tehnica linguala si a obtinut la Paris “Cetificatul de Exclelenta in Tehnica  Incognito”.

Cine este eligibil pentru Incognito?

Majoritatea pacienţilor eligibili pentru tratamentul cu aparat dentar convenţional unt potriviţi pentru tratamentul cu Incognito.

Limita de vârstă pentru tratamentul ortodontic cu Incognito este 13 – 60+.

Este aparatul dentar Incognito la fel de eficient ca aparatul dentar tradiţional?

Da, Incognito este la fel de eficient si sigur ca aparatul dentar metalic convenţional în majoritatea cazurilor de tratament ortodontic.

Cât va dura tratamentul ortodontic cu aparatul dentar invizibil Incognito?

În funcţie de cazul individual, tratamentul ortodontic cu aparatul dentar invizibil Incognito durează de obicei între 15–28 de luni.

Pot exista dureri cu aparatul dentar invizibil Incognito?

După fiecare vizită la ortodont pentru activarea aparatului dentar este posibil şi normal să simţiţi un uşor disconfort câteva zile după aceea.

Tratamentul ortodontic invizibil

Sunteţi pe cale să descoperiţi o cale complet diferită de a purta aparatul dentar. Creat cu tehnologie de ultimă oră, aparatul ortodontic Incognito™ este plasat în spatele dinţilor dumneavoastră. Nimeni nu va şti vreodată că purtaţi aparat dentar — decât dacă spuneţi!

Când purtaţi aparatul ortodontic Incognito, puteţi zâmbi cu încredere.

Aparatul ortodontic Incognito™ este 100% personalizat pentru a urmări  forma  dinţilor dumneavoastră pentru un confort sporit şi performanţă. Cu ajutorul  planului de tratament elaborat de catre ortodontul dumneavoastră  aparatul Incognito acţionează astfel încât dinţii să se deplaseze în cea mai eficientă manieră cu putinţă.

Etapele tratamentului şi procesul de laborator

Cu toate că aveţi o malocluzie, nu s-a pus problema aparatului dentar până acum din cauza motivelor estetice?

În acest caz, aparatul dentar lingual invizibil vă oferă o alternativă.

Pasul 1

Dupa ce aţi stabilit cu ortodontul dumneavoastră toate detaliile, se iau amprentele cu un silicon special. Se toarnă modelele în laborator, apoi acestea sunt scanate într-un computer. Un tehnician specializat foloseşte informaţiile din planul de tratament trimis de catre ortodont împreună cu amprentele, pentru a stabili nevoile individuale de tratament. Se radiază, decupează, dinţii din gips urmând ca ei sa fie repoziţionaţi în pozitia ideală, de sfârşit de tratament (procedeu deumit set-up al modelului). Modelele cu dinţii corect poziţionaţi sunt scanate cu un scaner tridimensional optic de înaltă rezoluţie.

Pasul 2

Folosind o tehnologie avansată, aparatul ortodontic Incognito este creat individualizat pentru fiecare dinte şi situaţie ortodontică. Brackets-urile şi arcurile sunt realizate astfel încât să se potrivească dinţilor dumneavoastră, plecând de la planul de tratament facut de specialistul ortodont.

Confecţionarea brackets-ilor individualizaţi se face pe un computer care are software-ul de design corespunzător rezultând astfel o serie virtuală de brackets-uri. Aceştia se convertesc într-o formă analogă de ceară folosind maşini rapide şi sofisticate, prevăzute cu tije de turnare.  Brackets rezultaţi se fixează pe modelul din gips iar apoi se înglobează în gutierele de transfer.

Îndoiturile individualizate ale arcului sunt realizate de către un robot  performant printr-un program controlat de un computer.

Pasul 3 

Aparatul Incognito™ este livrat la cabinetul ortodontului dumneavoastră pentru şedinţa de aplicare, pe care o aveţi programată.

Odată ce aparatul dentar a fost lipit, o scurtă privire în oglindă din când în când vă va arăta primele semne ale succesului, chiar din primele săptămâni de la aplicare.