Experiența face diferența!

Rezultate clare, în timp record, de fiecare dată!

PRIN CE SUNTEM DIFERITI?

 

Avem materiale si aparate ortodontice de ultima generatie

Folosim arcurile si bracket-urile cele mai moderne, menite sa ii faca atat pe copii cat si pe adulti sa se simta confortabil si sa benecieze de un timp mai scurt de tratament. Nu reciclam niciun material. Folosim cele mai noi metode de ancorare pe mini-implanturi ortodontice si bracket-uri auto-ligaturante. Un medic specialist ortodontie va cauta intotdeauna sa minimizeze interventia si sa maximizeze beneficiile.

Instruim pacientii

Proiectiile video interactive si materialele educationale tiparite pe care le avem sunt menite sa va faca pe dumneavoastra, dar si pe copii, sa intelegeti mai bine tratamentele propuse.

Preventie si Profilaxie

Protejarea dintilor de riscul  aparitiei cariilor in timpul tratamentului ortodontic; Kituri de preventie pentru pacientii cu aparate ortodontice si pentru cei care prezinta un risc crescut carios.

Metode moderne de sterilizare

Pentru siguranta dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra folosim cele ma moderne metode de sterilizare.

Cultul pentru pastrarea dintilor temporari si permanenti

Suntem impotriva extractiilor si credem cu tarie ca pastrand dintii proprii, putem da un zambet natural si mai plin pacientului.

Cele mai avansate aparate ortodontice

Facem ca tratamentul sa fie mai usor si mai confortabil pentru pacienti, folosind o gama larga de aparate ortodontice estetice, inclusiv aparate invizibile Linguale sau Invisalign, Clear Aligner, din Safir si cu bracket-uri auto-ligaturante, pentru a raspunde dorintelor si nevoilor fiecaruia.

Dubla diagnoza

Doi specialisti analizeaza fiecare caz in mod independent. Suntem perfectionisti si pasionati de meserie de aceea pe langa estetica si  functionalitea ocluziei acordam o mare importanta esteticii faciale, corectarea viciilor de postura si reeducarea functiilor. Un medic specialist ortodontie va stii exact ce are de facut pentru a-ti reda zambetul.

Laboratoarele dentare

Durata de tratament este diminuata deoarece lucram cu cele mai avansate laboratoare dentare din Franta, Germania si Statele Unite.

Comunicam cu dentistul

Dentistul dumneavoastra va fi informat despre tratament pentru a ne asigura ca optimizam rezultatele ingrijirii Dvs. orale. Medicul specialist ortodontie va fi in permanent contact cu dentistul Dvs.

Chirurgie ortognatica

Tratam si corectam anomaliile oaselor fetei si ale danturii, probleme care deseori fac ca vorbirea, masticatia, oxigenarea in timpul somnului sau alte activitati de rutina sa devina dicile.

ORTODONTIE COPII

Intervenţia timpurie poate preveni anumite anomalii de dezvoltare ale aparatului dento-maxilar cu atât mai mult cu cât unele dintre ele sunt mai uşor de corectat la această vârstă.

ORTODONTIE ADOLESCENTI

Studiile arată că 70% dintre copii cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani au nevoie de tratamente ortodontice pentru a corecta problemele dentare apărute, asigurarea unei igiene dentare optime şi creşterea încrederii în sine, lucru extrem de important în perioada de creştere.

ORTODONTIE ADULTI

Niciodată nu este prea târziu! Secretul zâmbetului este pentru toata viaţa.
Aparate invizibile si individualizate. Malpoziţiile dentare netratate se agreavează în timp, ceea ce va duce la înghesuiri sau spaţieri mai mari şi chiar mobilitate dentară de diferite grade.