Descoperiti totul despre cele mai moderne aparate dentare. Aflati care vi se potriveste!

IINFORMATII PACIENTI

 

PRIMA VIZITA pentru un tratament ortodontic

Probleme şi aşteptări în ceea ce priveşte dinţii, zâmbetul dumneavoastră sau aspectul facial

  • Cum vă putem ajuta să zâmbiţi?

Principalul nostru obiectiv este să vă oferim zâmbetul sănătos şi frumos pe care vi l-aţi dorit întotdeauna!

Noi suntem conştienţi de faptul că începerea unui tratament ortodontic reprezintă o decizie importantă şi de asemenea respectăm motivele pentru care doriţi îmbunătăţirea felului cum arătaţi şi vă simţiţi.

La OrthoExclusive folosim tehnologie de ultimă oră şi vă oferim o varietate de tratamente blânde şi sigure, astfel încât să puteţi beneficia de îngrijirea individualizată de care aveţi nevoie. Echipa noastră va face tot posibilul ca tratamentul dumneavoastră să fie cât mai confortabil şi convenabil.

  • Fiecare zâmbet începe cu o consultaţie iniţială!

În cadrul consultaţiei iniţiale veţi avea ocazia să cunoaşteţi echipa noastră şi de asemenea să aflaţi mai multe despre ortodonţie. Vi se va face o examinare iniţială completă şi vi se vor prezenta opţiunile terapeutice. În această şedinţă se adună date cu privire la istoricul dumneavoastră medical şi se face un examen clinic complet, inclusiv amprente, fotografii şi radiografii, care să permită stabilirea unui plan de tratament ortodontic individualizat. Tot în această şedinţă veţi primi informaţii referitoare la tratamentul ortodontic, astfel încât să puteţi alege ceea ce este mai potrivit şi mai bun tratament ortodontic pentru dumneavoastră!

  • Ce urmează după consultaţia iniţială?  Planul de tratament ortodontic individualizat

Datele adunate la consultaţia iniţială sunt foarte atent analizate şi interpretate şi pe baza lor se stabileşte planul de tratament. Va avea loc încă o întrevedere cu medicul ortodont în care vi se va explica planul de tratament individualizat pentru cazul dumneavoastră.

Dacă decideţi să începeţi un tratament ortodontic, la vizita următoare medicul dumeavoastră va aplica aparatul. În general această şedinţă nu durează mai mult de o oră.

  • Consultaţiile periodice

Este extrem de important ca la intervalele stabilite de medicul ortodont, în general în jur de 3-4 săptămâni, să efectuaţi controalele regulate în cabinetul de ortodonţie. Aceste şedinţe durează între 20-40 de minute, iar vizitele vor fi programate astfel încât să se potrivească programului dumneavoatră.

  • De ce suntem unici sau prin ce suntem diferiti?

Modalitatea noastra de abordare a tratamentului ortodontic este strans legata de sanatatea dumneavoastra generala. În scopul de a obţine rezultate excelente, care vor rezista testului timpului, ne propunem cinci obiective:

– Imbunatatirea esteticii faciale

– Imbunatatirea esteticii dentare

– Repozitionarea  maxilarelor intr-o pozitie cat mai naturala

– Imbunatatirea si prezervarea sanatatii parodontale

– Obtinerea unei ocluzii sanatoase si functionale

Cheia este reprezentată de tratarea problemele specifice, atunci când acestea pot şi trebuie să fie tratate. Colaborăm cu medicul  dumneavoastră dentist şi cu ceilalti medici specialişti, în scopul de a facilita şi a prioritiza un bun tratament ortodontic.

  • Vârsta optimă  pentru un tratament ortodontic

OrthoExclusive vă recomandă ca prima evaluare ortodontică sa se facă pan la varsta de 7 ani. Diagnosticarea precoce a anomaliilor ortodontice poate permite corectia usoara si simplă a micilor probleme apărute inainte ca acestea sa se transforme in unele mai mari.

Adultii pot beneficia de un tratament  ortodontic la orice varsta.

Mai mult de un sfert din totalul pacientilor nostri sunt adulti !             

Dispunem de toata gama de aparate si tehnologia necesara  pentru tratarea tuturor problemelor ortodontice specifice adultilor cum ar fi Incognito, Eurapix, Invisallign sau Damon Clear.