Meriți mai multă atenție.

La fel și zâmbetul tău!

 

 

Genți, pantofi, coafor, manichiură, pedichiură, tratamente cosmetice, ruj, blush, rochia aia din vitrină pe care ai vazut-o ieri+pălărie+eșarfă sau ceas+ochelari de soare+ultimul Iphone, și lista (evident) poate continua.
În calitate de oameni cu doza aferentă de consumerism (toți o avem), putem să înțelegem toate aceste mici-mari investiții, însă ceea ce nu are nicio noimă pentru noi și este încă o întrebare căreia îi căutăm un răspuns: de ce pe lista asta de investiții nu este prioritizat și zâmbetul (sănătatea dentară)?

Întrebarea asta ne-o tot punem nu numai pentru că la ORTHOexclusive suntem specialiști în prevenție ci și pentru că, dacă ai face un mic sondaj printre apropiați, aproape în unanimitate ți-ar spune că un zâmbet sănătos e exponențial mai important decât geanta sau ceasul pe care le porți.


În luna Mai încercăm să schimbăm mentalitatea despre vizita la dentist așa că, ești invitata/invitatul nostru la o discuție din care să obții toate informațiile necesare pentru o îngrijire dentară corectă, o consultație gratuită, iar dacă vei fi convins/ă că prevenția e cea mai eficientă metodă de tratament, vei beneficia și de 20% reducere la toate serviciile de prevenție și profilaxie (Anestezie cu gel, Determinarea indicelui de placă dentară, Detartraj & Mouthwash, Air-Flow, Periaj profesional, Fluorizare. Mai mute detalii: http://www.orthoexclusive.ro/profilaxia-dentara-cea-mai-si…/ ).