CE ESTE MAI IMPORTANT PENTRU CA O PERSOANĂ SĂ FIE ATRACTIVĂ?

TRATAMENTE

Consiliere Estetica Faciala

La OrthoExclusive puteti beneficia de:

CONSILIERE SI ELABORAREA UNUI PLAN DE TRATAMENT SPECIALIZAT: ESTETICA FACIALA, CHIRURGIE ORTOGNATICA SI ESTETICA

Va intrebati care ar fi cea mai potrivita metoda pentru a va imbunatati estetica faciala?

Cum sa stiti la ce specialist sa apelati pentru problema sau cazul dumneavoastra, daca un ortodont, un chirurg estetician sau un chirurg ortognat, un specialist ORL sau un specialist dermatolog ar fi persoana cea mai abilitata sa va trateze?

OrthoExclusive va poate ajuta printr-o analiza faciala, cefalometrie si elaborarea unui plan de tratament individualizat sa alegeti cea mai buna metoda de tratament pentru dumneavoastra.

* Armonia intre elementele dominante ale fetei contribuie la crearea frumusetii faciale. Elementele dominante ale fetei sunt zambetul cu componentele sale dintii, gingiile, buzele, ochii si conturile fetei.

Aristotel spunea ca frumusetea face mai mult decat o scrisoarea de recomandare. Oamenii atractivi au mai mari sanse de succes.

* Ochii sunt atrasi de obicei de o singura locatie intr-o anume compozitie – de obicei partea cea mai dominanta, mai luminoasa sau mobila. Zambetul contine contraste intre dintii albi si buzele rosii si este activ in vorbire si expresie. De aceea el reprezinta partea fetei care atrage prima data privirea.

  • Perceptia vizuala poate fi impartita in doua categorii: compozitie si proportii

Compozitia inseamna felul in care culoarea, conturul si textura se leaga intre ele. Cel mai important element al fetei este compozitia si influenteaza cel mai mult conceptia pacientilor despre un zambet frumos.

Proportia a fost definita ca un echilibru sau simetrie intre liniile paralele, curburi si felul in care acestea relationeaza.

De la o anumita distanta dintii par a fi drepti si albi dar la o mai atenta examinare dintii nu sunt drepti ci au niste caracteristici , proportii si ambraziuni distincte.

A doua componenta importanta din compozitia dento-faciala o constitue buzele si dintii. Aspectul dento-facial implica atat dintii cat si testurile invecinate buzeie si gingiile. Aspectul si volumul buzelor poate fi imbunatatit la fel si aspectul facial si dentar!

 

  • “SMILE DESIGN”

InvisalignRetainerSmileDentistOrthodontic-main_Full

Termenul de smile design este folosit tot mai frecvent pentru a denumi tratamentele dento-maxilare care au ca principal scop imbunatatirea esteticii.

Aceasta inseamna in primul rand anticiparea si pre-vizualizarea rezultatului pe care dorim sa-l obtinem in urma tratamentelor dento-maxilare astfel incat in locul dizarmoniilor existente sa ajungem la rezultate care se incadreaza cat mai bine in normele de estetica si functionalitate in ceea ce priveste aspectul facial, zambetul, dintii si expunerea gingivala toate acestea individualizate cat mai bine situatiei pacientului.

Procedurile de design sunt ghidate in primul rand de inter-relatia dintre aspectul: fetei, zambetului, dintilor si gingiilor si normele de estetica specifice grupei de varsta ale pacientilor fara a neglija urmatoarele aspecte:

– functionalitatea
– fezabilitatea
– cerintele individuale ale pacientului

  • “SMILE MAKEOVER”

Folosind cele mai moderne proceduri de tratament disponibile puteti sa va transformati zambetul complet. De obicei acest tip de tratament se recomanda pacientilor care au ocluzie adanca, o expunere dentara care dezavantajeaza foarte mult pacientul atunci cand zambeste sau atunci cand exista probleme serioase de estetica si tulburari de vorbire.

OrthoExclusive va ajuta sa va recapatati increderea in sine si sa aveti un aspect facial mult mai placut.

Contactati-ne pentru o programare!

Analiza faciala si Canoanele frumusetii

Cele mai frumoase fete sunt cele care au ceva special, diferit decat majoritatea. Ideea de frumusete pentru fiecare individ este unica; anatomia, fiziologia si psihologia avand o contributie foarte importanta in cautarea frumusetii.

Tratamente Estetica Faciala

Ortodontii, chirurgii ortoganati si chirurgii esteticieni pot contribui la imbunatatirea zambetului dumneavoastra, infatisarii si increderii in sine.