Mai mult decât dinți drepți, mai mult decât un zâmbet!

TRATAMENTE

Ortodontie Adulti

 

Unii oameni sunt surprinşi că adulţii pot face tratament ortodontic. De fapt în jur de 30% din pacienţii noştri sunt adulţi, şi reprezinta unele dintre cele mai complexe cazuri ale noastre. Un numar mare de adulţi, atât tineri, cât şi mai in varsta isi doresc o transformare completa a zâmbetului lor.

a3459e8c-c626-424f-d311-0b1df116e15b

Motivele pentru care pacienţii mai în vârstă încep tratamentul ortodontic sunt evident variate. Poate tratamentul le-a fost refuzat in copilarie, sau poate au observat impactul extraordinar al tratamentului ortodontic asupra copiiilor lor, sau deseori tratamentul ortodontic este recomandat de catre specialisti ca parte a unei transformari complete in perioada de mijloc a vietii ce implică deseori tratamente de estetica şi chirurgie ortognatica.

Niciodată nu este prea târziu!  Secretul zâmbetului este pentru toata viaţa asa ca apeleaza cu incredere la un tratament ortodontic.

Aparate invizibile si individualizate. Malpoziţiile dentare netratate se agreavează în timp, ceea ce va duce la înghesuiri sau spaţieri mai mari şi chiar mobilitate dentară de diferite grade.

Aparate Dentare Linguale

Sunteţi pe cale să descoperiţi o cale complet diferită de a purta aparatul dentar. Creat cu tehnologie de ultimă oră, aparatul ortodontic Incognito™ este plasat în spatele dinţilor dumneavoastră. Nimeni nu va şti vreodată că purtaţi aparat dentar — decât dacă spuneţi!

Ortodontie – Chirurgie

Atunci când oasele maxilare nu se întâlnesc corect, producând o ocluzie defectuoasă, este nevoie de chirurgie ortognatica. Chirurgia ortognatica repoziționează oasele feței într-un optim echilibru și îmbunătățește fizionomia. Scopul chirurgiei ortognatice este de a corecta structura facială, reconstruind o ocluzie corectă și dând o optimă funcționalitate dinților.

Aparate Dentare Safir

Întrebați medicul ortodont despre bracket-urile Inspire ICE sau Damon Clear. Aceste bracket-uri sunt confecționate din safir și sunt singurele bracket-uri complet transparente, fiind aproape invizibile. Pe piață există numeroase bracket-uri “estetice”, albe sau colorate în culori apropiate de culorarea dinților.

Aparate Dentare Invizibile

Fie că este o prezentare de afaceri, sau doar o seară în oraş cu prietenii, ştiţi că a fi conştient de dinţii dumneavoastra vă va opri să fiţi dumeavoastra înşivă. Dar aparatul ortodontic fix nu este o alegere pe care să doriţi s-o luaţi în considerare.

Apneea obstructiva (OSA)

Sforăitul şi sindromul de apnee obstructiva în timpul somnului (OSA) – Sforăitul poate fi un simptom al unei tulburări grave numită apnee obstructiva. Apneea de somn este o afecţiune a aparatului respirator caracterizată prin pauze respiratorii repetate, frecvente în timpul somnului.

Bruxismul nocturn

Dacă este diagnosticat din timp, prin identificarea cauzelor, exista tratament bruxism si bruxismul poate fi vindecat. Mai târziu, bruxismul poate fi tratat doar prin modificarea obiceiului. Tratarea factorilor asociați bruxismului poate reduce sau elimina comportamentul vicios în cele mai multe cazuri.