Zâmbete create să dureze o viață.

TRATAMENTE

Ortodontie Copii

 

Specialistii de la OrthoExclusive pot imbunatatii aspectul facial si dentar la orice varsta dar Asociatia Americana de Ortodontie recomanda ca un copil sa fie vazut la o evaluare ortodontica nu mai tarziu de varsta de 8 ani. O simplă consultație vă poate înlătura neliniștea sau și mai mult, vă poate ajuta să preveniți constituirea unor probleme mult mai grave mai târziu!

Vom discuta cu dumneavoastra toate variantele de tratament si vom alege cea mai buna metoda de tratament pentru dumneavoastra si copilul dumneavoastra. Contactati-ne!

Prin ce metode vă poate ajuta OrthoExclusive?

1. OBSERVAŢIE
2. PREVENŢIE
3. INTERCEPŢIE
4. MENŢINEREA SPAŢIILOR
5. EXTRACŢII SERIATE
6. DECONDIŢIONAREA OBICEIURILOR VICIOASE

Un urma unei evaluari ortodontice facute dr. Marinela Ciocotisan se vor putea obtine:

– ghidarea cresterii maxilarelor
– scaderea riscului de traumatisme la dinti anteriori protrudati
– corectarea si reeducarea obiceurilor vicioase
– imbunatatirea aspectului facial, al zambetului si al buzelor
– corectarea ocluziei incrucisate care poate duce la asimetrii faciale importante
– ghidarea dintilor permanenti intr-o pozitie mai favorabila
– reducerea nevoii de a face tratamente complicate in viitor

Tratamente Interceptive

Numită și prima fază de tratament, este o metodă de tratament ortodontic prin care medicul poate intercepta și ghida creșterea și dezvoltarea cu ajutorul aparatelor ortodontice. Scopul este de a corecta timpuriu niște probleme care mai târziu pot să devină mult mai serioase.

Ortopedie Dento Maxilara

Sunt indicate pentru copii si se confecţionează din acrilat într-o mare varietate de culori sau modele, făcându-le astfel mai atractive celor mici. Aceste aparate dentare mobile se poartă pe tot parcursul zilei (exceptând perioada mesei şi a periajului dentar) şi de asemenea pe parcursul nopţii.

Tratamente Functionale

Acţionează asupra maxilarelor şi indirect asupra dinţilor corectând anomaliile dento-maxilare prin intermediul ortopediei dento-faciale. La pacienţii în creştere aceste aparate dentare functionale produc modificări alveolare şi pot restabili un nou echilibru funcţional. Realizează în acelaşi timp şi o miogimnastică ce duce la o mai bună dezvoltare dento-maxilară.

Despicături Labio-Palatine

Echipa de specialiști ortodonți de la OrthoExclusive vă poate consilia asupra diverselor tratamente disponibile pentru copiii care suferă de despicaturi labiale si palatine. Vă rugăm, telefonați-ne la 021-230.86.60 pentru a stabili o consultație cu unul dintre ortodonții noștri specializați în malformațiile dento-faciale.